logo-anc1

Us adjuntem algunes informacions que creiem de l’interès del membres de ple dret, simpatitzants i col·laboradors de l’ANC-Mollet i relatives a la consulta que l’Assemblea realitzarà el 15 i 16 de juliol sobre el Referèndum d’Independència. 

La informació completa sobre la consulta la podreu trobar al web de l’assemblea: Informació consulta. Allà hi trobareu l’argumentari i el manual de la consulta, el calendari d’actes i ponències informatives, calendari de participació i altres qüestions tècniques.

Com serà la consulta?

  • La pregunta serà: “Vols que l’ANC exigeixi a les Institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per a DECIDIR sobre la independència?
  • Les votacions es faran, de forma presencial, divendres 15, de 17:00hs a 21:00hs; i dissabte 16, de 10:00 a 14:00hs.
  • Els locals de votació es faran públics el 12 de juliol al web. Totes les territorials es poden cosntituir com a seu de la consulta i no cal que votis a la teva territorial.
  • També s’habilitarà el vot telemàtic del 13 al 16 de juliol, fins a les 14:00hs.
  • Hi tenen dret a vot els membres de l’ANC que, a 12 de juliol, es trobin inscrits, siguin majors d’edat i estiguin al corrent de pagament. Pots consultar el cens al mateix web.
  • Les persones que estiguin inscrites com a simpatitzants o col·laboradors de l’ANC també podran participar a la consulta però els seus vots només seran consultius.
  • Si ets membre de ple dret i vols votar per correu ho has de demanar al mail juntaconsulta2016@assemblea.cat, a partir del 4 de juliol i amb còpia a la teva territorial.

 

El resultat (provisional) de la consulta es farà públic el 17 de juliol. El definitiu es coneixerà el dia 23.

 

Desde la territorial de Mollet animem a tots els nostres membres, associats, simpatitzants i col·laboradors a participar d’aquesta consulta.