autobusos-anc-molletA la #ViaLliure, de forma ràpida i senzilla amb l’ANC-Mollet! Com cada 11 de setembre, l’ANC-Mollet posa a disposició de tots els ciutadans un servei d’autobusos per fer d’aquesta Diada un nou èxit de participació… i aquest any, amb més raó encara, perquè ens ho juguem TOT!

Si voleu venir amb nosaltres, podeu comprar els tiquets durant tot el mes de JULIOL i AGOST, al nostre local – a les galeries del Petit Boulebard, l’antic Tabaran) i en el següent horari:

DILLUNS, DIMARTS I DIJOUS. De 19:00 a 20:30 hs

També els podreu adquirir a les nostres parades, de les que us anirem informant. I els dies de Festa Major, als nostres actes. Recordeu que per participar a la #ViaLliure us heu d’inscriure a través del web http://via.assemblea.cat, però, si véns amb autobús, nosaltres et fem la inscripció.

També us informem que, a partir de l’AGOST, tindrem a la vostra disposició les SAMARRETES OFICIALS de la Via Lliure. Donada la gran demanda de les mateixes, les anirem portant sota encàrrec. Vine, tria la teva talla i fes-te un lloc a la història!

 

Anuncis