Com ja us vam anunciar, l’ANC-Mollet ha llogat un autobús de 56 places per anar a l’acte “Tornen les urnes, tornem al carrer” del proper divendres 24 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona.

PALAU SANT JORDI SOL

VENDA DE TIQUETS

Els tiquets tenen un preu de 8 euros per persona i els podeu adquirir del 7 al 22 d’abril, de 18:30 a 20:30 al Casal Cultural, 1r pis. L’encarregada és la srta.Imma.

HORARIS AUTOBUS

L’autobús sortirà el dia 24 d’abril, a les 18:00hs, puntual, des de l’avinguda Llibertat, a l’alçada de la parada dels taxis. Us preguem màxima puntualitat perquè hem d’arribar al Palau Sant Jordi, com a molt tard, a les 19:00hs, quan tanquen l’entrada per autobusos. És previst que l’acte comenci a les 20:00hs i acabi pels volts de les 21:30hs.

INSCRIPCIONS

Degut a la normativa de seguretat, tots els assistents a l’acte ens hem d’inscriure obligatòriament. Ho podeu fer a través del web “Ara és l’hora!”. Si veniu amb l’autobús, us podem inscriure nosaltres, només caldrà que en faciliteu totes les dades (inclòs un correu electrònic) en el moment de comprar el tiquet.

Una vegada més us animem a participar d’aquest acte, que dóna el tret de sortida a uns mesos molt intensos en que haurem de treballar per garantir que el 27s2015 hi hagi una majoria independentista al Parlament que ens garanteixi l’inici d’un procès cap a la llibertat.

Junts, guanyarem!

MARCA ANC HORITZONTAL  COLOR REDUÏT

Anuncis