24A_cartell-urnesEl 24 d’abril, tornem! La campanya “Ara és l’hora“, encapçalada per l’ANC, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència organitza un gran acte per al proper divendres 24 d’abril, a les 8 del vespre, al Palau Sant Jordi de Barcelona. Una mobilització que farem just un mes abans de les eleccions municipals. I el lema no pot ser millor: “Tornen les urnes, tornem al carrer!“.

L’objectiu és reivindicar la feina a fer per guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que, des dels ajuntaments, han de reforçar el procés cap a la independència. Així, l’acte – en el que hi pot participar tothom – ha de donar un nou impuls en aquesta recta final. S’hi faran actuacions i hi haurà intervencions de representants de diferents entitats.

Omplim el Sant Jordi!

Hem d’omplir les més de 16.000 places disponibles del Palau Sant Jordi. Per això, “Ara és l’hora” habilitarà, el divendres dia 27, un sistema d’inscripció i reserva d’invitacions per internet. A més, des de diferents punts del territori ha començat la reserva d’autocars. Des de l’ANC-Mollet us informarem en breu de les possilitats que oferim per aquest acte.

Anuncis