acte final BCN 7-11-14

Divendres, 7-11-14, acte final de Campanya: Comencem un país nou!

BCN, av. Maria Cristina, a partir de les 20h.

L’acte final de campanya es fa a Barcelona, a l’avinguda Maria Cristina, a les vuit en punt del vespre del dia 7 de novembre. A les deu, hi ha un concert a la Sala Barts de Barcelona. Anota a la teva agenda aquests actes.

ACTE FINAL 

Avinguda Maria Cristina de Barcelona

Divendres, 7 de novembre

20:00 h

 

Hi intervindran la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i la d’Òmnium, Muriel Casals. Ens acompanyaran els representants de molts sectors del país. Hi haurà actuacions i un homenatge a Peret. I, amb una aplicació de mòbil, pintarem junts el cel de color groc.

Descarrega’t l’APP: android / iOS

Vine divendres a les vuit del vespre a Barcelona, a l’avinguda Maria Cristina. Fem junts la recta final de la campanya cívica a favor de la independència.

Ja som a les portes del 9 de novembre. Hi hem arribat amb la força de tothom, perquè ho hem fet junts, units per guanyar a les urnes.

Ara, hem de demostrar que som la gran majoria democràtica. Ens alcem contra l’adversitat perquè ens convoca el futur.

Vine! Fem-ho junts! Guanyar depèn de tu!

CONCERT FINAL

Divendres, 7 de novembre

Sala Barts de Barcelona

22:00 h

Generació-SíSí  ofereix un concert de final de campanya a la Sala Barts de Barcelona.

Els grups joves Trast i Germà Negre i el cantautor Miquel del Roig seran els protagonistes d’aquest acte.

El preu de l’entrada és de 4 euros i es poden comprar de forma anticipada a les seus nacionals d’Òmnium Cultural (Carrer Diputació, 276) i de l’Assemblea Nacional Catalana (Carrer de la Marina, 315), a l’acte final de campanya a l’avinguda Maria Cristina així com a la mateixa Sala Barts, des d’una hora i mitja abans del concert.

Anuncis