inscriute

 

Com fer les inscripcions a la Via Catalana 2014?  (pels que van per lliure, els que van amb els autocars de l’ANC Mollet els apuntem nosaltres…)

Actualment hi ha dues vies per fer-ho:

ON LINE a través del portal de la Campanya “Ara és l’Hora”,

omplint butlletes físiques que tindrem en els punts de l’ANC Mollet i

Via TELEFÒNICA… Trucant al telèfon 902 81 19 14 us gestionen la inscripció.

Aquí us expliquem com fer la via ON LINE: 

1. Em vull inscriure jo sol o amb un grup.

El màxim de persones en una sola inscripció és de 5. Per grups més nombrosos, s’haurà de fer més d’una inscripció de grup.

Anem al portal de Via Catalana per les inscripcions (http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te)  (recordeu que al portal trobareu més informació de la campanya ARA ÉS L’HORA)

DADES A INCORPORAR:

Són obligatoris: Nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic.

ARA BÉ, si ens apuntem en grup (màxim 5 persones, com veureu a l’esquema a continuació), en qualsevol cas la persona responsable és la del PARTICIPANT 1, i aquest SÍ que ha d’incorporar totes les dades. La resta del grup, poden repetir mail i telèfon, doncs només s’enviarà un correu de confirmació (per tancar la inscripció) al primer participant i el telèfon es pot duplicar.

.

2. Sel.leccionem la icona que ens convé: 1 persona, jo i 2 més, jo i 3 més, jo i 4 més

1

 

.

3. Omplim les dades de cada un dels participants (cada pestanya correspon a un participant)

3

… Recordem que hem de seleccionar la pestanya per cada un dels participants (1)  i fer tot el procés: omplir les dades de la butlleta (2) , clicar a la casella si volem participar a la campanya “ARA ÉS L’HORA” (3) i autoritzar per acomplir amb la Llei de Protecció de Dades (4).  Un cop omplerta butlleta, seleccionem el tram que volem (clicar a sobre de SELECCIONA EL TRAM)

4. Selecció de tram.

4

Els trams són de la línia de color a sobre el carrer (fletxa superior). La llegenda de la dreta indica el grau d’omplert del tram (quant més verd més buit).

Un cop seleccionem el tram en pantalla, ens obre una finestra a la dreta amb el número del tram seleccionat i la FRANJA on ens volem apuntar (en l’esquema s’indica la banda de carrer cap a muntanya i la banda cap a mar), del número 1 al número 9.

LA FRANJA DEPÈN DEL COLOR DE SAMARRETA QUE PORTAREM, doncs es vol esquematitzar la senyera en tots els trams de Via Catalana d’enguany.

Si l’opció de franja no apareix per clicar, és que és plena. El sistema informàtic calcula la densitat de gent que hi ha als trams i les franjes per tancar.

Esquema:

4b

 

Un cop escollit el tram, recordem hem de teclejar el codi de seguretat que indica la pantalla (si són dos paraules o números separats per espai) i clicar a sobre APUNTA’M EN AQUEST TRAM.

5. Un cop finalitzada la inscripció, apareix la pantalla que JA ENS HEM INSCRIT a Via Catalana 2014, PERÒ s’ha d’enviar una confirmació, un cop rebem un CORREU ELECTRÒNIC per part de l’organització (plaç màxim per formalitzar la inscripció, o sigui, per respondre el mail, 24 hores).

RECORDEM MOLT IMPORTANT, sense haver enviar la confirmació que rebem per correu electrònic, no ens hem inscrit a Via Catalana 2014!!!!!!!!

Esperem que aquest petit Manual us pugui servir.

En qualsevol cas, si teniu dubtes ens els podeu traslladar a través d’aquest canal o a través del correu electrònic (ancmollet@gmail.com)

 

Anuncis