Taula pel Dret a Decidir al Vallès Oriental


Imatge web_V

 

Us recordem la creació al Vallès Oriental de la Taula pel Dret a Decidir, on tothom que vulgui (persones i entitats) pot adherir-se al Manifest (Pacte Nacional pel Dret a Decidir a nivell comarcal).

http://www.dretadecidirvallesoriental.cat/

 

En un moment com l’actual, en què Catalunya es troba en una cruïlla històrica, diverses entitats i partits polítics de la nostra comarca s’han unit per fer visible que, en democràcia, només les persones han de poder triar el millor camí a prendre.

Per això s’ha impulsat el Pacte Comarcal pel Dret a Decidir, una iniciativa que reclama, des de la societat civil, que els catalans i catalanes puguem decidir el futur del país en un referèndum.

Diverses persones, entitats i partits polítics del Vallès Oriental s’han posat d’acord per redactar el manifest i fer-lo arribar al màxim de persones, entitats i organitzacions perquè se’l facin seu.

Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes, a les institucions públiques i privades, partits polítics, càrrecs electes d’àmbit estatal, nacional i local, antics representants polítics del període democràtic, associacions i entitats d’àmbit cívic, cultural, social, esportiu, professional, sindical i empresarial de la comarca del Vallès Oriental a donar-hi suport.

Advertisements

One thought on “Taula pel Dret a Decidir al Vallès Oriental

  1. Retroenllaç: Taula pel Dret a Decidir a Mollet | Mollet per la Independència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s