L’ANC recull 235.000 instàncies del Signa un Vot per la Independència en dos dies

· La recollida nacional que va dur a terme l’entitat els dies 11 i 12 de gener a més de 827 punts recull quasi un quart de milió de butlletes

· La campanya continua amb parades arreu del país i una segona recollida nacional prevista pels dies 22 i 23 de març

.

234.481 instàncies 

demanant la independència en dos dies. Aquest és el balanç de la recollida nacional que va dur a terme l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el cap de setmana de l’11 i 12 de gener d’instàncies de la campanya Signa un Vot per la Independència. Uns resultats molt per sobre de les expectatives de l’organització tenint en compte el nombre de punts de recollides i les hores dedicades, que se sumen a les instàncies recollides des que va començar el projecte el juny del 2013. Tot i això, la campanya Signa un Vot per la Independència continua encara amb més força i, a més de les recollides periòdiques que hi ha arreu del territori, properament hi haurà punts de recollida fixes i s’ha previst un nou cap de setmana de recollida nacional els dies 22 i 23 de març.

.

En concret, els dies 11 i 12 de gener es van recollir 234.481 instàncies a un total de 827 punts de recollida gràcies a 2.850 apoderats que van aconseguir que la recollida es fes amb totes les garanties. Coincidint amb la publicació de les xifres, l’ANC ha fet públic el vídeo resum Signa un vot, amb pas ferm cap a la independència sobre el cap de setmana en què hi apareixen, a més de diversos signants, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, la coordinadora de la campanya, Rosa Alentorn, i l’advocada Magda Oranich en les seves intervencions a l’acte Via Catalana 2014: què farem per arribar a la Independència, celebrat el 10 de gener, en què destaquen la importància estratègica de la campanya.

… A Mollet…

La nostra localitat no va quedar curta, i es van enregistrar prop de 400 signatures en els tres dies que vam fer de recollida massiva de campanya.

.

.

El Pla B a la consulta

La campanya Signa un Vot per la Independència va començar el juny del 2013 i, des d’aleshores, ha passat per una primera fase pilot, per tal d’acumular experiència i millorar el reglament que permet efectuar la recollida d’instàncies amb totes les garanties jurídiques. De l’octubre al desembre del 2013 va desenvolupar-se la fase d’extensió del projecte, creant l’estructura organitzativa necessària arreu del territori; i amb el 2014 ha arribat la recollida massiva d’instàncies. El projecte es basa amb el dret fonamental de petició, a través del qual els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.

SI NO VAS PODER SIGNAR…

Recorda que la campanya continúa!!

Ens podràs trobar a Mollet gairebé cada setmana, consulta el blog (a l’esquerra hi ha les dates amb les diferents parades de recollida de signatures) o el Facebook de l’ANC Mollet.

Aquesta setmana…

DIMARTS, 21 de GENER:  Mercat Setmanal; ens podràs trobar a Rambla Nova (cantonada Antònia Canet) i a Av. Jaume I, davant la plaça Europa (davant de Can Benigno)…

DIUMENGE, 26 de GENER: Rambla; ens trobaràs al lloc habitual dels diumenges, Rambla Balmes al costat dels quatre bancs…

Anuncis