cartell

Un àlbum que l’Assemblea Nacional Catalana ha fet a tall d’ homenatge a totes i cadascuna de les persones que il·lusionadament van sortir de casa per enllaçar les seves mans a les de dues altres persones, compartint un projecte de llibertat i de País.

En col·laboració amb Abacus Cooperativa i Editorial La Mansarda.

Aquest llibre és un recorregut fotogràfic pels 400 quilòmetres de la Via Catalana de l’11 de setembre de 2013; tram a tram, ordenades per les comarques, de sud a nord, per les que va fer transcórrer la Via, més de 500 fotografies ens permeten guardar per sempre més alguns instants d’aquesta experiència memorable.
Amb pròleg de Carme Forcadell, el llibre transcriu els comentaris inèdits de persones conegudes i reconegudes del nostre país (Josep M. Espinàs, Juanjo Puigcorbé, Patrícia Gabancho, Albert Sanchez Piñol, Jaume Cabré, Jordi Pujol, Montserrat Carulla, Muriel Casals, Salvador Cardús, Núria Feliu, … entre molts d’altres) que reflexionen sobre la seva vivència d’aquell dia.

Si voleu assistir a la presentació oficial del llibre, l’Acte es farà el 2 de desembre a les 19.30h a la seu de la Llibreria Abacus, al carrer Còrsega 269 a Barcelona.

La presentació anirà a càrrec de:

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana;

Patrícia Gabancho, periodista i escriptora;

Juanjo Puigcorbé, actor.

invitació presentació C.Forcadell, J.Puigcorbé, P.Gabancho 02122013

Anuncis