VINYETA FACEBOOK

El dia 9 de Novembre tindrà lloc a Perpinyà la Cloenda del CorreLlengua 2013, amb tot un seguit d’actes …

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Perpinyà ens conviden a participar-hi, i és per això que des de l’ANC Mollet ens estem organitzant per poder pujar a Perpinyà aquell dia.

Hi tindrem paradeta muntada, i podràs gaudir d’una jornada inoblidable…

Si vols participar d’aquesta jornada reivindicativa a les terres de la Catalunya Nord, vine amb nosaltres, tots a Perpinyà, fem Pinya !!

Entre d’altres, podreu participar a:
– Cloenda del Correllengua 2013;
– Manifestació en commemoració del Tractat dels Pirineus;
– Marxa de Torxes;
– Estelada d’espelmes;
– Col·laborar a la paradeta que l’ANC Mollet tindrà present aquell dia a Perpinyà.

Ja se supera el centenar de Correllengües

A manca de poc menys d’un mes per finalitzar oficialment la campanya, ja són 105 les viles, barris i pobles del Principat i la Catalunya Nord que han celebrat o celebraran el Correllengua enguany. Entre els darrers a afegir-se a la família es poden citar els casos de Banyoles, Cerdanyola del Vallès, Tàrrega, Terrassa o Lleida. Enguany també, són més els casos de Correllengües que s’esdevindran més enllà de la data “oficial” de tancament, per la implicació de molts col·lectius en l’organització de la Via Catalana. Des de la CAL continuem engrescant a tothom que ho desitgi a impulsar activitats al seu municipi, encara que sigui més enllà de la data del 9 de novembre.

Els actes se celebraran el dissabte 9 de novembre i s’iniciaran a la poc habitual hora de les 16:59h, en commemoració de l’any en que es va signar el nefast Tractat dels Pirineus. Seguidament, tindran lloc els parlaments al Castellet i començarà la marxa de torxes fins a la Casa Musical, on es podrà gaudir de la música de LaFaille Cobla (Catalunya Nord), Orxata Sound System (País Valencià) iTaverners (Illes Balears). No hi falteu!

 

 

… DES DE MOLLET …

Hem muntat autocar per anar-hi, amb un preu de 15€ (viatge anada i tornada), i sortida a les 8h a l’av. Llibertat (davant parada de taxis).

Si vols apuntar-te, envia’ns un correu a ancmollet@gmail.com o inscriu-te a l’esdeveniment del Facebook i passa a pagar la teva plaça d’autocar pel Casal Cultural (de les 9 a les 13h i de les 16 a les 19h).

t’ESPEREM !!!

Anuncis