via catalana logo

Recordeu que els que volgueu passar a pagar els autocars ho haureu de fer al CASAL CULTURAL.

L’horari per al mes d’agost: DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS  de 17 a 19h.

… I a tots aquells que us desplaceu en transport públic o privat, us preguem ens ho comuniqueu per correu electrònic a ancmollet@gmail.com)
Indicacions per la VIA CATALANA:


– El tram inicial on es va començar a apuntar la gent va ser el 551, i es va ampliar al 550 i al 552. Pot donar-se el cas que alguns de vosaltres tingueu el tiquet de l’autocar i no correspongui amb el tram al qual us hem apuntat.
– Que us inscribim NO VOL DIR que ANEU JUNTS EN L’AUTOCAR. Són dos tràmits diferents. UN COP COMPROVEM que us podem inscriure i us apuntem a la web, actualitzem els llistats i podeu PASSAR A PAGAR els autocars pel CASAL CULTURAL.
– Els autocars els anirem omplint comforme la gent ens vagi pagant la seva plaça; per tant, NO ES PODEN RESERVAR PLACES per amics/familiars SI NO QUEDEN PAGADES, doncs aturariem tot el procés.

Sobre la Via Catalana

– Recordeu a tots aquells que aneu pel vostre compte a Vidreres, que les carreteres d’accés es tancaran un parell d’hores abans (sobre les 15h). Procureu arribar amb temps.

– No ens han confirmat si hi haurà infraestructura disponible per part de l’AT Vidreres. Per això recomanem que cadascú es porti el seu dinar o bé vingueu ja dinats (recordeu que l’hora prevista de sortida dels autocars de Mollet és a les 14h)

– Com que estarem bona estona per allà, penseu que segurament farà calor i molt sòl. Així que porteu roba còmode, beguda per hidratar-vos i protecció solar (cremes, gorres,..)

Nosaltres, igualment, portarem beguda per poder facilitar a qui la necessiti, i muntarem un punt de reunió/informació de l’ANC Mollet. També tenim a la venda barrets grocs per l’ocasió.

– Si voleu us podeu portar una cadireta plegable (que pugui cabre a l’autoca)

– Cada 100 m tindrem responsables de l’ANC Mollet, a més del punt d’informació que el col·locarem emmig del tram 551. Igualment, per cada tram hi ha un responsable de Via Catalana, i a prop hi haurà equips d’emergència (policia i ambulància).

Trams 551-552

Screenshot_2013-07-24-14-29-09

 

Tram 551

Screenshot_2013-07-24-14-29-34

 

 

En quan tinguem més informació us l’anirem facilitem…

IMG-20130731-WA0000

Anuncis