Diada Indepe 20Jul

Com ja tots sabeu el dia 20 de juliol farem la Diada per la independència, festa comarcal organitzada per l’ANC a La Garriga.

Sabeu també que la Diada és un acte complex amb multitud d’activitats (caravana de cotxes per la comarca, construcció d’una cadena humana (a les 17:14), una estelada solidària (amb recollida de menjar per a Càritas), recollida de vots per la campanya de l’ANC “Signa un vot”, venda de marxandatge, botifarrada, espectacles infantils, estelada dels desitjos i concert…)

Els companys de La Garriga carreguen en gran part de la tasca organitzativa, però ens calen més voluntaris si volem arribar a tot. Especialment per les següents tasques:

Responsables de la rebuda a La Garriga de la caravana de cotxes. Estant en llocs indicats pels organitzadors donant indicacions als cotxes perquè puguin aparcar. Entre les 16 i les 17 hores aproximadament.

Responsables de la cadena. Aproximadament de les 16 fins al final de la construcció de la cadena que preveiem que serà aproximadament a les 18 hores.

Ajudants de la barra de bar. Fent botifarres, untant pa amb tomàquet, servint begudes, ajudant a muntar i desmuntar la barra. Farem torns entre aproximadament les 16 hores i fins que s’acabi la festa, a les 12 de la nit. Si us va bé d’ajudar-nos en aquesta tasca digueu-nos, si us plau, en quina franja de dues hores us aniria bé de participar.

Voluntaris de suport. Fent feines imprevistes entre les 16 hores i el final del concert, a les 12 de la nit. Muntar i desmuntar les parades i les taules, donant suport a les territorials en les seves paradetes, donant informació, ajudant els artistes convidats, etc. Farem torns de dues hores. Digueu-nos si us plau en quina franja podeu ajudar.

Podeu escriure a lagarrigaperlaindependencia@gmail.com.

Anuncis