via catalana logo

L’anomenada “Via Catalana” és la cadena humana que es farà l’11 de setembre de 2013.

El món ha de saber que serem el nou estat d’Europa. És el moment que el món torni a mirar cap a Catalunya per què vegi quina és la voluntat majoritària democràtica del poble català i, alhora, reforçar el procés que ha de permetre als catalans d’assolir la llibertat no més tard del 2014.

——-

ACTUALITZACIÓ:  Primera reunió informativa. Dijous 20 de juny a les 19.30h, Casal Cultural (Rbla. Balmes, 2)

——-

Quatre pincellades…

Recorregut:

Des de Le Perthus a prop de la frontera amb França, i fins a Alcanar, a límit amb el País València, tot seguint la N-II en el tram nord, passant per Barcelona, i resseguint després la N-340 en el tram sud. La idea es que tant a la Catalunya Nord com al País Valencià qui vulgui continui la cadena humana…

via catalana

On puc anar, a quin tram? Com m’he d’inscriure?

Hi haurà un formulari al web de la Via Catalana on inscriure’s. Si vols anar per lliure, podràs escollir el tram on anar. També us podeu inscriure per grups de fins a 5 persones amb una sola inscripció.

PERÒ: si voleu venir amb el grup i l’ANC de Mollet, és necessari que enlloc d’inscriure’t pel teu compte, formalitzis la inscripció a través de l’ANC Mollet. Per això, habilitarem un espai on podreu venir a apuntar-vos i poder garantir que tots els de Mollet anem al mateix tram. Nosaltres ens encarregarem d’organitzar els autocars, i només hauràs de pagar el viatge.

Properament organitzarem una xerrada per explicar-vos més explícitament com funciona.

Puc canviar de tram?

Sí. Hauràs de donar de baixa la inscripció anterior i inscriure’t de nou.

Com puc col·laborar si sóc una entitat?

T’hauries de posar en contacte amb nosaltres, l’ANC Mollet per saber com pots col·laborar. Com a punt de partida, convida a tots els teus associats a venir a la Cadena Humana.

Des de l’ANC Mollet també organitzarem una xerrada amb les entitats que vulguin per explica’ls-hi com funcionarà la Cadena Humana i com inscriure’s.

…..

De moment, per més informació podeu trobar-la al web de la Via Catalana cap a la Independència

Properament anirem ampliant informació

Anuncis