eleccions_urna

El dissabte 8 de juny votacions al Secretariat Nacional.

Masia Can Carranca

Martorelles.

A partir de les 10 matí.

Agrupació del Baix Vallès (Vallès Oriental): Parets, Mollet, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria

A continuació una petita explicació del què ens trobarem i com votar:

Qui vota:

Tenen opció de votar tots aquells membres de ple dret, que estiguin al corrent de pagament, d’acord amb les condicions especificades en el reglament electoral.

El cens d’electors el podeu consultar en aquest enllaç.

Què es vota:

– representants de la comarca al SN.  6 candidatures, 3 a escollir.  El Vallès Oriental té la designació “Regió 1e” i les candidatures dels 6 les podeu descarregar aquí o veure al web de l’assemblea.

– secretariat nacional. 51 Candidatures presentades en representació nacional, de les quals s’ha d’escollir 25 com a màxim. Les candidatures les podeu descarregar aquí o veure al web de l’assemblea

On es vota:

la papereta de vot és com aquesta.

Papereta regio 1e 2013

La mesa estarà constituïda entre les 9 i les 10 del matí, i el col·legi electoral obrirà les portes a les 10h.

Recordeu que només podran votar els que estiguin validats en el cens electoral que disposarà el president de la mesa electoral.

Cal ACLARIR que si en les altres eleccions va haver molts i moltes que es van aixecar parlant de complots i d’intents de desprestigi de l’Assemblea, aquesta vegada, encara que amb menys força, també s’han sentit aquestes veus. Hem d’aplicar aquell refrany que ens diu que a paraules malsonants , no fer-ne ni cas! (quelcom semblant).  Si trobem algun comentari o algun fil de discussió a les xarxes socials, si us plau, no el continueu, no provoqueu, no alceu les veus… 
Anuncis