Banc SBD

Com ja sabreu, la subsistència econòmica de les Assemblees Territorials és mínima. El concepte d’autofinançament és l’únic, i de moment ha pogut ser gràcies a les aportacions que hem anat rebent dels voluntaris.

Hem obert el compte bancari (vinculat amb l’Assemblea Nacional Catalana), per què hi pogueu fer les aportacions que vulgueu, sempre respectant una condició indispensable, i és que les donacions no són anònimes, en els ingressos heu de fer constar el vostre nom (No implica en res, només per poder justificar els ingressos a través de donacions privades que l’ANC Mollet pugui tenir).

Recordem que una segona via de finançament de les Assemblees Territorials és amb la devolució de la meitat de les quotes que els membres adscrits a l’AT paguen a l’ANC com a membres de ple dret. En el nostre cas, encara no hem rebut aquestes aportacions.

 

Teniu el número de compte a l’esquerra, igualment us l’indiquem a continuació:

0081  0013  62  0001508156

 

Per què es necessiten diners?

Pels actes que no es facin en locals municipals, s’ha de llogar la sala, compra/lloguer de material pels actes, material per poder fer arribar a tothom (tríptics), cartells, …

 

Anuncis