assemblea16M_0

El dissabte 16 de març hi ha convocada una ASSEMBLEA GENERAL per als socis de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Llegiu la resta de la notícia per saber la forma d’inscripció

Per tal de poder preveure l’acte, és NECESSARI que els membres de ple dret comproveu que esteu correctament al cens i posteriorment realitzeu la Inscripció Provisional a través del link que us indiquem: https://www.assemblea.cat/?q=node/2521

 

En aquest link (hi podeu accedir encara que indiqui en alguns navegadors que no és en web segur!), heu d’indicar el vostre DNI, amb la lletra inclosa EN MAJÚSCULES, i clicar al botó “enviar”

  • Si sortiu inscrits com a membres de Ple Dret, podeu clicar al text “fer la preinscripció” si voleu assistir a l’AG del 16 de març.
  • Si no esteu inscrits (sobretot comproveu bé que heu posat bé el DNI i la lletra en Majúscules), heu de clicar al text de sota “Formulari d’incidències” per fer saber a l’ANC que hi ha un problema amb el cens.

 

Períodes d’inscripció:

1. Membres abans de l’1 de gener del 2013

Del 21 al 28 de gener de 2013

Notificar incidències en aquest període a cens@assemblea.cat  (resoltes abans del 31 de gener de 2013)

 

2. Membres posteriors a l’1 de gener de 2013

Del 15 al 18 de febrer de 2013

Notificar incidències en aquest període a cens@assemblea.cat  (resoltes abans de l’1 de març de 2013)

 

Evidentment que es prega no confirmar l’assistència si no es té seguretat d’anar-hi, doncs en funció de les places previstes es buscarà el local adient.

—-

 

Com a punt important a tenir en compte de l’Assemblea General del 16 de març, és que es posen a disposició dels membres els documents següents, per poder-hi fer esmenes:

– Full de Ruta cap a la independència actualitzat

– Estatuts Socials de l’Associació revisats

– Reglament de Règim Interior de l’Associació vigent

 

La presentació d’esmenes serà de caràcter individual (encara que poden presentar-se esmenes signades per una pluralitat de membres).

El dia 9 de març hi haurà una sessió preparatòria de caràcter territorial (de la qual ja us informarem).

 

Els documents sobre els quals es poden fer les esmenes sortiran publicats com a molt tard el 26 de gener, ja us indicarem el link per poder accedir-hi.

 

Podeu consultar tots els aspectes de l’Assemblea General, el funcionament de les esmenes i inscripcions al RAG (Reglament de l’Assemblea General):

https://docs.google.com/file/d/0B2P0ki9IA3HsNTFyZlJuSmtodUU/edit

Anuncis