L’ANC es posiciona davant el vol fer públic el seu rebuig al to i el contingut de les declaracions d’alguns polítics espanyols i mitjans de comunicació en contra de la dignitat i el dret a decidir dels catalans i les catalanes.

L’ANC reclama als partits que no utilitzin el discurs de la por i les amenaces per desqualificar l’objectiu d’assolir la independència de Catalunya, que només depèn de la voluntat dels catalans i les catalanes. Amb mentides, tergiversacions i manipulacions no aconseguiran mai que el poble de Catalunya faci marxa enrere. En aquest sentit, l’ANC demana a polítics i ciutadans que no caiguin en provocacions per a poder acabar la campanya en serenitat.

Us deixem el missatge que ens envia la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell:

Benvolguts companys i companyes,

Ens trobem davant d’unes eleccions transcendentals per al futur de Catalunya, per primera vegada en la nostra història encarem un procés electoral on es decideix si hem de ser o no un nou estat d’Europa.

Hi ha uns partits unionistes que es presenten com la garantia per continuar a Espanya i uns altres  partits que s’han declarat independentistes, amb matisos és cert, però tots s’han compromès a treballar perquè puguem decidir el nostre futur.

En aquests dies que falten hem d’aconseguir convèncer totes les persones que coneixem: familiars, amics, veïns, companys de feina… perquè vagin a votar. Cap vot independentista es pot quedar a casa, necessitem una gran majoria de diputats i diputades que garanteixin el procés d’alliberament nacional que hem d’iniciar l’endemà de les eleccions.

Sé que esteu treballant molt i bé i que sense el vostre esforç res del que hem fet hauria estat possible, som conscients que estem escrivint la història i que estem canviant el nostre futur, un futur que comença el dia 25 de novembre.

Gràcies per la vostra feina
Junts continuem fent història

Carme Forcadell
Secretariat Nacional

Anuncis