Les Assemblees Sectorials de l’ANC


Coneixes les Assemblees Sectorials de l’ANC?

Els seus objectius principals són fer arribar el missatge de la necessitat imperiosa d´un estat propi allà on les territorials no poden fer-ho, a través de col.lectius professionalsgremialsd´ociopiniópertinença o classe ; de caire tècniccientífic , pedagògic o lúdic i anar estenent la taca d´oli que ha de portar el país al seu alliberament.

Com a lobbies de pressió en els seus àmbits naturals, denunciant les mancances a que ens trobem sotmesos pel fet de no tenir un estat amb plenes facultats de decisió i gestió i proposant alternatives de bon funcionament dins un nou marc de relacions que tots anem visualitzant: el de la Catalunya sobirana, les sectorials han d´emplenar de contingut el missatge de l´ANC.

Tothom hi té a dir en el procés de transició nacional en el qual som immersos, TOTHOM, des de mil possibles òptiques diferents, distants o fins i tot contraposades però des d´un prisma comú que cal a anar fent tangible, proper i quotidià a la nostra gent: la de Catalunya com un estat més.

Les sectorials estan cridades a interrelacionar-se entre elles i amb les territorials nodrint de contingut actes que aquestes proposin i duguin a terme i permeten parlar i debatre cada vegada a més i més gent: el poble, en definitiva, com a protagonista i forjador del seu propi destí.

Sempre en positiu, mai contra ningú; construint el futur, un futur que ens pertany a tots i cadascun de nosaltres i pel qual, cadascun de nosaltres, ha de contribuir en la mesura de les seves possibilitats, al seu esdeveniment de fet.

Api’s, agents rurals, ambulàncies, autònoms, bibliotecaris, bombers, castellers, cantaires, docents, dones, economistes, empresaris, enginyers, historiadors, jubilats, immigrants, pagesos, juristes, pastissers, policies, periodistes, taxistes,…

 

Si vols col·laborar-hi, tens el llistat a   https://molletperlaindependencia.wordpress.com/les-assemblees-sectorials/

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s