Aleix Vidal Quadras: declaracions totalment recriminables !!

Les declaracions de Alejo Vidal Quadras, actualment el Vicepresident del Parlament Europeu, en les que proposa la dissolució de l’autonomia catalana i la intervenció militar de Catalunya per evitar el referèndum d’autodeterminació són profundament antidemocràtiques, ja que no es pot esgrimir el poder militar contra la voluntat d’un poble i al damunt voler-hi donar una aparença democràtica.
Cal que ens fem respectar denunciant els antidemòcrates que no ens volen deixar decidir lliurement. I cal que el Parlament Europeu s’assabenti de la determinació del poble català a l’hora d’aconseguir els seus objectius de llibertat.

D’altra banda, els diputats europeus d’ICV, ERC i CIU ja han demanat la reprobació de Vidal Quadras, perquè, no ho oblidem, és vicepresident d’aquesta cambra. Cal que els donem suport.

En la campanya per al seu cessament, en la qual l’Assemblea Nacional Catalana hi està totalment d’acord i hi col·labora, es proposa enviar la següent carta al Parlament Europeu:

carta traduïda de l’anglès:

Benvolgut senyor,

Com a català i europeu, vull expressar la gran preocupació que han causat les declaracions d’avui (28 de setembre de 2012) del Sr Alejo Vidal-Quadras, membre del Parlament Europeu. Ell és contrari al dret dels catalans a decidir el seu futur nacional i ha proposat que l’exèrcit espanyol actuï en contra de Catalunya, dels seus ciutadans i de les seves institucions en cas que decidim democràticament separar-nos d’Espanya.

Com es pot entendre, les declaracions del Sr Alejo Vidal-Quadras són clarament d’una persona que no accepta el sistema democràtic i recorden perillosament el règim militar feixista de la dictadura de Franco. A la vegada, aquest discurs posa el prestigi democràtic del Parlament Europeu en entredit.

Espero que es prenguin les accions disciplinàries apropiades en contra del vicepresident Vidal-Quadras i que s’evitin en un futur actituds antidemocràtiques similars per part d’altres membres del Parlament Europeu.

Com a català espero una declaració clara del Parlament Europeu oposant-se a l’ús de la força armada contra les nacions i l’aplicació d’un dels més elementals drets democràtics i humans: l’autodeterminació.

El saluda atentament,

Si voleu col·laborar, us deixem un link per omplir el formulari i demanar el seu cessament (a través del blog del Vallès Oriental):

http://vocxi.assemblea.cat/2012/09/29/formulari-per-demanar-el-cessament-de-vidal-quadras-al-president-del-parlament-europeu/

… i el vídeo de les seves paraules al programa “El gato al agua” del canal Intereconomía TV  (com no…)