El Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès va aprovar ahir una moció presentada per Ara Mollet-Esquerra i el grup CiU en la que demanarà a la Generalitat i al Parlament de Catalunya que convoqui  la Celebració d’un Referèndum d’autodeterminació

 

Per fi, una decisió històrica que podem i hem de celebrar a Mollet !!

El Ple està d’acord en la celebració del referèndum per decidir el futur polític de Catalunya (per què es pregunti a la ciutadania si vol o no que Catalunya sigui un nou estat europeu de ple dret), i així ho remetrà a la Generalitat i al Parlament…

 

Amb l’abstenció del grup Socialista, es va poder arribar a aquesta votació favorable, doncs el grup ICV-EUiA també va votar afirmativament (amb els vots dels que presentaven la moció, Ara Mollet-Esquerra i CiU, malgrat els vots negatius del PP, es va assolir la majoria necessària per què la moció tirés endavant).

Els assistents al ple, que no arribaven a omplir-lo, van trencar en aplaudiments i crits de coratge als regidors que han pogut fer factible aquesta votació. Així es donava per aprovada la moció a poc més de les vuit del vespre d’ahir 24 de setembre.

El què està clar és que s’ha de canviar la situació actual, i això s’ha pogut fer veure (i ho han vist) fins i tot a Mollet !!

 

ANC Mollet va felicitar tots representants dels grups polítics que van afavorir aquesta moció així com a l’alcalde (com a representant del consistori, malgrat l’abstenció del seu grup polític).

 

Enhorabona !! 

 

 

Anuncis