L’ANC Mollet neix amb la voluntat de coordinar a la nostra ciutat tots els esforços per augmentar el sentiment sobiranista a Mollet.

 

El passat dijous 1 de setembre es va constituïr a la nostra ciutat l’Assemblea Nacional Catalana – Mollet (ANC-Mollet), seguint el procés de creació de les estructures locals depenent de l’Assamblea Nacional.

 

L’ANC neix amb una estructura provisional, fruit de l’acord polític de diferents partits polítics i col·lectius fins a la celebració d’una assemblea d’adherits.

En aquesta primera etapa constituent, l’ANC està formada per:

Josep Cot (Coordinador), Miquel Tur (Secretari), Montse Mateo (Tresorera), així com els vocals Feliu Guillaumes, Marta Vilaret i Oriol Lòpez, Jordi Puyuelo, Jesús Carrasco, Marc Ricart (representants polítics i de col·lectius)

L’ANC-Mollet no és un nou partit polític, sinó l’estructura de coordinació de tots aquells ciutadans que veuen en la Independència la solució política al nostre País. Per això compte amb el suport explícit de CiU, JNC, ERC, JERC, IxM, SI, persones vinculades a ex-Reagrupament Mollet i persones vinculades a Mollet Decideix. Malgrat el suport d’aquests partits polítics i col·lectius,  l’adhesió a l’ANC és a títol individual.

L’ANC-Mollet s’ha presentat públicament en roda de premsa aquest dilluns 5 de setembre de 2011 a la Marineta.

http://www.contrapunt.cat/noticia/15641/neix-la-seccio-molletana-de-lassemblea-nacional-catalana

http://www.vallesvisio.tv/programes.php?programa=noticies&autostart=0    (6 de setembre 2011)

Anuncis